SPIJKENISSE - De politie heeft tijdens een huiszoeking in een woning aan de Venusstraat in Spijkenisse diverse wapens gevonden.

Het gaat om een kruisboog, een mes en een vuurwapen. Verder zijn onderdelen van vuurwapens en van diefstal afkomstige goederen als fietsen en bromfietsen aangetroffen.

Dat meldde de politie zaterdag.

Vrijdag maakte de politie bekend goederen te hebben gevonden in de woning die te maken kunnen hebben met de sinds augustus 2010 vermiste Farida Zargar (22). Op 5 augustus van dat jaar verliet de vrouw haar werk en en sindsdien is niets meer van haar vernomen.

Bedreiging

Aanleiding om in de woning in Spijkenisse te gaan zoeken, was een melding van een bedreiging donderdagavond. Het spoor van de verdachten van de bedreiging leidde naar de woning in de Venusstraat.

In totaal heeft de politie drie mannen van 19, 34 en 46 jaar en een vrouw van 63 jaar aangehouden in verband met deze zaak.

Ze worden verdacht van heling en straatroof en worden verhoord over de spullen die te maken hebben met de verdwijning van Farida Zargar.