AMSTERDAM - De politie verwacht meer aanhoudingen naar aanleiding van een schietpartij in de nacht van donderdag op vrijdag in Roosendaal.

Dit meldt Omroep Brabant

Bij het misdrijf kwam de 16-jarige Mesrop Jegojan om het leven. Kort na het incident werd in de buurt een 16-jarige jongen uit Roosendaal aangehouden. 

Hij is in de loop van vrijdagavond weer vrijgelaten. Volgens de politie is de verdachte niet de schutter. Hij is wel een bekende van het slachtoffer.

Met de aanhouding van een 25-jarige man denkt de politie de schutter te pakken te hebben. Over het motief van de man is nog niets bekend.

Buurtonderzoek

Zondagmiddag werd in Roosendaal opnieuw een buurtonderzoek gestart in de Jan Vermeerlaan, waar de schietpartij plaats vond. Ook in de Van Goghlaan werd onderzoek gedaan. Er werd naar kogelhulzen gezocht en er werd verder sporenonderzoek gedaan.

Familie en vrienden hielden zondagmiddag een kleine herdenking op de plaats waar de 16-jarige is neergeschoten. Knuffels en bloemen werden neergelegd. Maandag staat er een stille tocht gepland. Deze zal aan het begin van de avond gehouden worden.