OSS - Justitie heeft twee verdachten van doodslag vrijgelaten die waren gearresteerd na het overlijden, zaterdagavond, van een 54-jarige man in een huis in Oss. De politie heeft dat donderdag laten weten.

De man overleed na een ruzie.

Uit sectie is volgens de politie gebleken dat zijn dood waarschijnlijk een medische oorzaak heeft die hem door een ''ongelukkige samenloop van omstandigheden juist op dat moment'' fataal werd. De twee zijn de 52-jarige vriendin van het slachtoffer en haar 25-jarige schoonzoon.

Het slachtoffer had eerder op de dag onenigheid met de vrouw gehad. In de avond keerde hij terug naar het huis van de vrouw.

Schermutseling

Toen haar zoon hem probeerde te bewegen het huis te verlaten, kwam het tot een schermutseling waarbij de man viel. De man overleed later in de woning.

Volgens het voorlopige sectierapport van het Nederlands Forensisch Instituut is er ''vooralsnog geen bewijs voor een verband tussen het overlijden van de man en het handgemeen''. In afwachting van het definitieve sectierapport blijven de vrijgelaten vrouw en man verdachten.