ROTTERDAM - De politie Rotterdam-Rijnmond heeft vrijdagmiddag een dode man en vrouw aangetroffen in een woning aan de Polderstraat in Rotterdam. Dat heeft een woordvoerder vrijdag bekendgemaakt.

De vrouw is vrijwel zeker door een misdrijf om het leven gekomen, heeft een woordvoerder laten weten. Over de doodsoorzaak van de man kan de politie nog niks zeggen.

Aan het begin van de middag kreeg de politie een melding van een bezorgd familielid dat de twee telefonisch niet kon bereiken. Daarop heeft de politie actie ondernomen en zijn agenten het huis binnengegaan om poolshoogte te nemen.

Binnen werden de twee levenloze lichamen aangetroffen. In het huis waren geen andere personen aanwezig.

Identiteit

Over de identiteit van de man en vrouw is nog niets bekend. In de woning wordt uitgebreid onderzoek gedaan. Sporenonderzoek moet meer duidelijkheid over de doodsoorzaak geven.

De politie sluit niet uit dat de twee ruzie hebben gehad. Dit scenario wordt nog nader onderzocht. Volgens buurtbewoners woonden de twee slachtoffers samen in de woning aan de Polderstraat. In het huis zouden ook kinderen wonen, het is niet duidelijk om hoeveel kinderen het gaat.