ARNHEM - De politie heeft donderdagavond een dode vrouw gevonden in een woning in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf.

De politie vermoedt dat er sprake is van een misdrijf, aldus een woordvoerder vrijdag. De ontdekking van het stoffelijk overschot hangt vermoedelijk samen met een zelfdoding in Arnhem-Zuid op donderdag.

Donderdagavond rond acht uur kreeg de politie een melding dat er een lichaam in een woning aan de Voedsterwaard lag. De politie deed vervolgens uitgebreid onderzoek in de woning. Dat onderzoek gaat ook vrijdag nog door, aldus de politie. De exacte doodsoorzaak is eveneens nog in onderzoek.

De vrouw had een relatie met een man die donderdag in Arnhem-Zuid een einde aan zijn leven maakte. Een politiewoordvoerder bevestigde de relatie tussen de man en de vrouw. Over de identiteit van de twee wil de politie nog niets zeggen. Ook over de toedracht en eventuele motieven doet de politie geen mededelingen.

Het stel had een kind van anderhalf, dat niet bij drama betrokken is geweest, aldus de politie. Het kind was ondergebracht bij een oppas.