DORDRECHT - De politie tast in het duister over wat er is gebeurd met de 12-jarige Millie Boele uit Dordrecht. Zij wordt sinds woensdag vermist.

 Veertig mensen werken aan de zaak. Onderzoek, waaronder van camerabeelden van de straat waar ze woont, hebben niet geleid tot haar verblijfplaats. Op de beelden blijkt een meisje te staan dat Millie niet is, aldus de politie vrijdag.

Een buurtbewoner gaf de beelden die hij maakte van de straat Schuilenburg, waar Millie woont, aan de politie.

Op de beelden is onder meer te zien dat woensdag aan het begin van de avond een onbekende man uit een rode auto stapt. Vervolgens is te zien dat de onbekende man op de Schuilenburg achter een meisje aanloopt.

Signalement

Het meisje op de film voldeed niet aan het signalement van Millie, aldus de politie.

''De ouders van Millie hebben de beelden ook gezien en hebben aan de politie verklaard dat het meisje op de beelden hun dochter niet is. In tegenstelling tot wat eerder in de media is gesuggereerd, staat voor de politie vast dat het meisje op de beelden Millie Boele niet is.''

Millie verdween woensdagavond. De politie sloeg donderdagmiddag onder meer alarm via het landelijke waarschuwingssysteem Amber Alert waardoor een opsporingsbericht verscheen op onder andere websites, e-mail, via sms op de telefoon van burgers en op tv-schermen.