José van Egmond officieel geïnstalleerd als burgemeester Reimerswaal

José van Egmond is donderdagavond in een buitengewone raadsvergadering in het gemeentehuis in Kruiningen geïnstalleerd als burgemeester van Reimerswaal. "Ik sta te popelen om te beginnen", zei Van Egmond in haar eerste toespraak. 

In het bijzijn van haar echtgenoot Rienk Janssens, hun drie kinderen Arnout (17), Liselot (14) en Rozemarijn (11) en Van Egmonds moeder en schoonmoeder kreeg de nieuwe burgemeester donderdagavond de ambsketen omgehangen.

"Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat in mij gesteld is en kijk ernaar uit om Reimerswaal door te ontwikkelen tot een sterke, sociale en innovatieve gemeente", zei Van Egmond.

Daarbij is voor haar 'verbinden' het toverwoord. Van Egmond wil samenwerken met alle inwoners en ondernemers in de gemeente, de mensen in het gemeentehuis en met de rest van Zeeland. "In je eentje ga je sneller, maar samen bereik je meer."

Na de buitengewone raadsvergadering konden belangstellenden Van Egmond feliciteren met haar nieuwe functie. Van Egmond zei de inwoners en ondernemers in Reimerswaal graag te willen ontmoeten. Een van haar eerste publieke optredens is zondag bij het dweilbandfestival in Hansweert.

Lees meer over:
Tip de redactie