Omnium kijkt terug op een goede aflevering van het Super Zomer Festival. Ondanks een kortere duur van het pretpark, werden evenveel bezoekers als vorig jaar ontvangen. 

Het pop up-pretpark stond dit jaar zes weken opgesteld in de sporthallen in plaats van de acht weken van vorig jaar. Toch zijn er ongeveer net zoveel bezoekers afgekomen op het springkussenparadijs en de Magic Show van illusionist Winfried.

"Met de bezoekers van het zwembad meegerekend komen we uit op zo’n 32.000 bezoekers in de periode van 15 juli tot en met zondag", zegt directeur Bart van den Heuvel van Omnium.

Kaartjes

Volgens hem heeft het centrum geprofiteerd van het wisselvallige zomerweer. Het was de eerste zomer dat mensen hun kaartjes voor het Super Zomer Festival online konden kopen. Dat is veel gebeurd. Vooral de passen voor de hele zomer werden veel via de computer aangeschaft.

Het Super Zomer Festival is een paar jaar geleden opgezet om in de zomermaanden meer bezoekers naar Omnium te trekken en zo meer inkomsten te genereren.