Het werk om het Nansenplein in Goes, de Anthony Fokkerstraat en de omliggende straten aan te passen is klaar. Het verkeer moet hier nu beter doorstromen en fietsers moeten veiliger kunnen oversteken.

De vernieuwingen zijn onderdeel van het verkeersprogramma Goes Beter Bereikbaar. Om de doorstroming te verbeteren, is er een dubbelzijdig fietspad aan de zuidzijde van de Anthony Fokkerstraat aangelegd.

Hierdoor hoeven fietsers bij het Nansenplein nog maar één keer over te steken en hoeven automobilisten op de Anthony Fokkerstraat niet meer te wachten op overstekende fietsers.

Het oversteken voor fietsers is veiliger gemaakt doordat de fietsoversteken zijn aangepast. Eén oversteek bij het Nansenplein is weggehaald en de overgebleven fietsoversteek is verbeterd. Daarnaast is richting de Albert Plesmanweg een fietsoversteek aangelegd waarbij fietsers halverwege de weg kunnen stilstaan.

Asfalt

In het industriegebied zijn fietsstroken aangebracht om de plaats van fietsers op de asfaltwegen te accentueren.

De Anthony Fokkerstraat, Verrijn Stuartweg en Albert Plesmanweg zijn opnieuw geasfalteerd en voorzien van nieuwe markering. Er zijn verhoogde kruisingen gemaakt in de Livingstoneweg en Dirk Dronkersweg om sluipverkeer te weren.

Goes Beter Bereikbaar moet ervoor zorgen dat bezoekers en inwoners vlot en veilig door de stad kunnen bewegen. Doel van het plan is dagelijkse file tijdens de spits voorkomen en verkeersveiligheid verbeteren.