Goes waarschuwt bewoners voor maatregelen VNG-congres

Goes maakt zich op voor het jaarcongres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Een overzicht van het programma en waar je rekening mee moet houden.

Er komen dinsdag en woensdag zo'n 2.500 burgemeesters, wethouders en andere bestuurders naar de stad voor de belangrijkste VNG-bijeenkomst van het jaar.

Overdag vinden de grote bijeenkomsten plaats in de Zeelandhallen aan het Da Vinciplein, maar er zijn ook workshops en excursies in de hele provincie.

Het dinsdagavondprogramma vindt plaats in de binnenstad. Op de Grote Markt is een enorme tent opgeslagen waar alle bestuurders zich kunnen vermaken. De gemeente waarschuwt de inwoners voor extra drukte van en naar de Zeelandhallen en dinsdagmiddag van en naar de stad.

Vrachtwagens

Tot en met donderdagmorgen kunnen vrachtwagens niet de Grote Markt op voor het leveren van goederen. Ook zijn de Zusterstraat en de Singelstraat alleen 's morgens tot 11.00 uur bereikbaar voor leveranciers. Dinsdag zijn deze twee straten en de Grote Markt helemaal afgesloten voor verkeer.

De Grote Kade is dat ook van dinsdagmiddag tot het begin van de avond. De weekmarkt staat dinsdag op de Oostwal in plaats van op de markt.

Lees meer over:
Tip de redactie