Naast CEO Marco Visser maken vier man deel uit van het nieuwe directieteam van Delta. 

Het Zweedse bedrijf EQT Partners is sinds 1 maart eigenaar van Delta dat energie, internet, telefonie en televisie levert aan consumenten en ondernemers in Zeeland.

Visser is begonnen op de dag van de overname.Dave Horians (links op de foto, financiën), Ludolf Rasterhoff (tweede van rechts, telecom), Karl Heinz van der Made (tweede van links, netwerk en IT) en Roel Meijerink (rechts, energie) zijn toegevoegd aan de directie.

Visser (midden op de foto) is als CEO verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Samenstelling

Horians werkt sinds 2008 voor Delta. Rasterhoff heeft hiervoor onder meer bij KPN en Melita Groep gewerkt. Van der Made werkte onder meer voor bedrijven als KPN, Detron en Tennet en energieman Meijerink komt over E.ON Benelux. Daarvoor was hij in dienst van Nuon en Alliander.

"Ik ben blij met de samenstelling van dit team waarin we kennis en expertise van zowel telecom als energie hebben geborgd", zegt Visser in een bericht van het bedrijf. "Dat is belangrijk voor de verdere groei en ontwikkeling van Delta."

Verbondenheid

Hij zegt dat het bedrijf sterk verbonden blijft met Zeeland. "We koesteren de regionale betrokkenheid."

Hij wijst op het Delta Zeeland Fonds, waarmee het bedrijf activiteiten en evenementen in de provincie ondersteunt, en het project 'Heel Zeeland Digivaardig' waarin basisschoolleerlingen senioren wegwijs maken in de digitale wereld.