Borsele Beweegt en Delta Ride for the Roses proberen samen de inwoners van de gemeente Borsele aan het fietsen te krijgen.

Ter voorbereiding op de Delta Ride for the Roses in juni bieden ze gezamenlijke trainingsavonden aan. Vanaf woensdag kunnen belangstellenden tien weken lang vanaf drie verschillende locaties trainen voor de routes van 50 en 80 kilometer. De groepen worden begeleid door ervaren fietsers.

Locaties

De trainingen starten woensdag om 19.00 uur in Heinkenszand bij de Hervormde kerk en in ’s-Gravenpolder bij de Hervormde kerk. Donderdag om 19.00 uur begint de eerste training in ’s-Heerenhoek bij de katholieke kerk.

Samen

De trainingen zijn een goede voorbereiding op de Delta Ride for the Roses, die zaterdag 10 juni en zondag 11 juni plaatsvindt in Zeeland. Deelnemers leggen verschillende afstanden af en het inschrijfgeld gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Borsele Beweegt organiseert activiteiten op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Borsele. "Samen fietsen, samen conditie opbouwen en samen geld ophalen voor het goede doel… Mooier kan toch niet?!", aldus Borsele Beweegt.

Deelname aan de trainingen is gratis. Vooraf inschrijven is wel gewenst.