Een aanrijding op de Heinkenszandseweg bij ‘s-Heerenhoek heeft een man dinsdagmorgen het leven gekost. Omdat de nabestaanden nog niet in kennis gesteld zijn, kan de politie nog niet meer zeggen over de identiteit van het slachtoffer. Ze onderzoekt de toedracht van het ongeval. 

Het ongeluk gebeurde rond 04.00 uur. De toedracht is nog niet duidelijk. De politie roept getuigen op zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

De politie kreeg een melding van het ongeluk van inzittenden van een auto bestuurd door een 57-jarige man uit ‘s-Gravenpolder. Zij waren gestopt, omdat ze kennelijk iemand geraakt hadden, laat de politie weten. Zij zagen dat het slachtoffer dood op het wegdek lag. Iets verderop werd een fiets onbeschadigd aangetroffen. 

De politie heeft van de bestuurder en de twee andere inzittenden van de auto een verklaring opgenomen. Specialisten onderzoeken of er een eerder feit aan dit ongeval is voorafgegaan waardoor het slachtoffer mogelijk al op het wegdek lag. 

Een 40-jarige vrouw uit ’s-Gravenpolder was als een van de eersten ter plaatse en ondersteunde de agenten bij de wegafzetting en het op afstand houden van getuigen.