Goesenaar opgepakt op Nansenbaan

Een 31-jarige man uit Goes zonder geldig rijbewijs heeft dinsdagmorgen voor chaos gezorgd op de Nansenbaan. 

Agenten zagen hem even na 11.00 uur rijden op de ‘s-Gravenpolderseweg in Goes, wisten dat hij geen rijbewijs had en reden achter hem aan. Toen de man zag dat hij werd gevolgd, trapte hij het gaspedaal in en ging ervandoor. Op weg naar de Nansenbaan beging hij meerdere verkeersovertredingen.

Op de baan zelf reed hij een ander voertuig met een echtpaar uit Middelburg van de weg. Hun voertuig liep daardoor aanzienlijke schade op en moest worden weggetakeld. De vrouw werd met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis gebracht.

Gevaarlijk

De agenten stopten daarna met de achtervolging, omdat het te gevaarlijk werd voor andere weggebruikers. De verdachte verdween, maar agenten vonden zijn voertuig al snel op een industrieterrein. De man zelf werd daarna opgepakt in de Middelburgsestraat.

Er zijn meerdere getuigen gehoord, maar de politie wil met meer mensen in contact komen. Zo is er een man in een blauwe Seat geweest, die aan anderen had verteld dat hij 'bijna overhoop' was gereden. Hij wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Tip de redactie