Goes Kinderstad beleeft zaterdag zijn derde lustrum. Tijdens de 15e editie van het evenement is er van alles te doen voor jongens en meisjes. 

Zij zijn één dag de baas in de binnenstad van Goes. Alle attracties en activiteiten zijn gratis. Het centrum is opgedeeld in themapleinen.

Ninjago

Vanwege het succes van vorig jaar keert het LEGO Ninjago pop up-pretpark terug. Het is te vinden op het spektakelplein op de parkeerplaats achter de Hema. Kinderen kunnen er Ninjago-opdrachten uitvoeren. Daarmee maken ze kans op een goodiebag van het speelgoedmerk.

Op hetzelfde plein geeft de jeugdbrandweer een demonstratie en het Rode Kruis een EHBO-cursus.

Avonturenschip

Zoals elk jaar is de Grote Markt het hart van Goes Kinderstad. Kinderen kunnen er onder meer een glittertattoo laten opplakken, op een quad rijden en klimmen in het Rabokids Avonturenschip.

In het park bij de Stenen Brug is er vanaf 9.00 uur een vrijmarkt en kids kunnen zich er laten schminken.

Kinderboerderij

Verder is er een beautyplein voor meiden op de Oostwal, het dierenplein met een pop up-kinderboerderij op het Kolveniershof, een dansplein bij de Oude Vismarkt, een spel- en dansplein aan de Singelstraat, het sportplein op het Bleekveld (met voor het eerst een skatebaan) en het creatieve plein op de Vlasmarkt. Daar kan iedereen tekenen en schilderen en workshops volgen.

Winkelstraten

Naast de pleinen is er in de winkelstraten veel vertier.

Er staat bijvoorbeeld een ballenbak in de Ganzepoortstraat, er zijn circusacts op de hoek bij de Stenen Brug en voor boekhandels Paard van Troje en Bruna kunnen bezoekertjes spaarpotten versieren. Als ze klaar zijn, mogen ze deze mee naar huis nemen.