Het wegdek van de Vlakebrug en de Postbrug in Kapelle wordt in augustus en september hersteld door Rijkswaterstaat. De laatste tijd waren er de nodige problemen met het asfalt, de slijtlaag is beschadigd.

Het wegdek van de Vlakebrug wordt in zijn geheel vernieuwd tussen 29 augustus en 23 september. Tijdens de werkzaamheden is steeds één rijbaan open voor verkeer. Stoplichten regelen de doorstroming. Er geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur. Weggebruikers krijgen te maken met een langere reistijd.

De Postbrug is op 29 september volledig gestremd in het kader van de herstelwerkzaamheden. Fietsers kunnen wel over de brug. Automobilisten kunnen omrijden via de dan vernieuwde Vlakebrug.

Scheepvaart

Tijdens de werkzaamheden kunnen de bruggen niet open. De hoge scheepvaart kan daarom niet onder de Vlakebrug door van maandag 5 september 10.00 uur tot vrijdag 9 september 10.00 uur en van dinsdag 13 september 7.00 uur tot vrijdag 16 september 10.00 uur. De Postbrug is op donderdag 29 september dicht van 7.00 uur tot middernacht.