Op de A58 vond zondagmiddag ter hoogte van Kapelle een ernstig verkeersongeval plaats tussen een auto en een motorrijdster. Zij raakte gewond en is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Zondagmiddag rijdt een echtpaar uit Zaamslag omstreeks 15.15 uur op de A58 ter hoogte van Kapelle richting Goes. Beiden besturen een eigen motor en rijden achter elkaar op de rechterrijbaan.

Als achter hen een groene auto met behoorlijke snelheid nadert, botst die zonder snelheid te verminderen tegen de motorrijdster die achter haar man rijdt. De vrouw komt ten val en raakt bekneld onder de auto.

Het slachtoffer is met de traumheli naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Onbekend is hoe het met haar gaat.

Getuigen

De automobilist, een 23-jarige man uit ’s-Gravenpolder, is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Een blaasproef heeft uitgewezen dat er geen alcohol in het spel is.

De man is lopende het onderzoek in verzekering gesteld. Omdat de verdachte zich onvoldoende kan herinneren hoe het ongeval is gebeurd, is de politie op zoek naar getuigen. Wie iets heeft gezien, kan contact opnemen met de politie.