De politie vraagt getuigen van de aanrijding tussen een auto en een fiets op de van Hertumweg in Goes donderdag rond 17.15 uur zich te melden. 

Een volgens het slachtoffer donkerblauwe BMW reed een elfjarige jongen op zijn fiets aan. De bestuurder keek alleen even om vervolgens weg te rijden, verklaarde de jongen tegenover de politie.

De jongen liep kneuzingen op aan zijn been en moest behandeld worden door een huisarts en in het ziekenhuis. Ook raakte zijn fiets licht beschadigd.

Donderdag om ongeveer 17.15 uur fietste de jongen uit Goes vanuit de Evertsenstraat in de richting van Goes-Zuid. Hij reed over het fietspad bij de Van Hertumweg en toen hij ter hoogte van de Agrimarkt kwam, werd hij aangereden door de bestuurder van een donkerblauwe BMW.

"De bestuurder heeft niet netjes zijn gegevens doorgegeven aan de jongen, maar hij reed de parkeerplaats op, vermoedelijk om een boodschap te doen", aldus de politie.

Doorrijden

Volgens de jongen keek de automobilist wel even wat er gebeurd was, maar reed hij daarna gewoon door. "Hij heeft niet gevraagd aan de Goesenaar hoe het met hem was en nam zelfs niet de moeite om uit de auto te stappen." De jongen is op het fietspad ten val gekomen en liep kneuzingen op aan zijn been.

Volgens het slachtoffer had de bewuste auto een Nederlands kenteken. De politie is op zoek naar de bestuurder. Deze persoon, of mensen die meer kunnen vertellen over de aanrijding of het betrokken voertuig, worden verzocht zich te melden bij de politie in Goes. Dit kan op het politiebureau, maar ook telefonisch via 0900-8844.