Drie dagen smikkelen op de Grote Markt van Goes

Op woensdag 13 en donderdag 14 juli wordt de Grote Markt in Goes weer omgetoverd tot zomers loungerestaurant voor CuliFair Goes. 

Op vrijdag 15 juli verandert CuliFair in CuliFiësta en maken restaurants plaats voor internationale keukens.

CuliFair Goes is het enige culinaire fairtrade openluchtfestival van Nederland. Fairtrade gemeente Goes zet met dit culinaire festival niet alleen de beste koks van Goes in de schijnwerpers, maar ook fairtrade, streek- en biologische producten.

Beste koks

Bezoekers genieten op een laagdrempelige manier van vakmanschap en creativiteit van de beste koks van negen Goese restaurants. Fairtrade, streek- en biologische producten krijgen een hoofdrol.

Alle gerechten bevatten minimaal een Fairtrade-ingrediënt én een 'Zeeuws zeker' of biologisch product. Vis bevat het MSC viskeurmerk.

Bussinesslunch

Nieuw dit jaar is de businesslunch op beide dagen tussen 12.00 en 16.00 uur. CuliFair biedt hiermee ook de zakelijke bezoekers de gelegenheid om met hun gasten te genieten van alle heerlijke gerechten.

Op donderdagavond is er een feestelijke afsluiting vanaf 19.00 uur met live muziek van dameskoor ‘Uit volle borsten’ en zangeres Albertina.

Op vrijdag 15 juli verandert CuliFair in CuliFiësta. Dit is een vrolijk en internationaal culinair feest, omlijst door live wereldmuziek.

Tip de redactie