Lisette te Velde in Raad van Bestuur Admiraal de Ruyter Ziekenhuis

Doctor Lisette te Velde (46) is per 1 juli lid van de Raad van Bestuur van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) in Goes en Vlissingen.

Te Velde is oncologisch chirurg in het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Per 1 juli is ze beschikbaar als bestuurder en chirurg. 

Met haar komst bestaat de Raad van Bestuur van het ADRZ weer uit twee personen. Claudia Brandenburg continueert haar rol als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Te Velde legde haar artsexamen af aan de Vrije Universiteit (VU), volgde de opleiding tot Oncologisch chirurg aan het Antoni van Leeuwenhoek/AMC en behaalde een master aan de Business School van de Universiteit van Amsterdam.

Puzzelstukje

"De zorg is de afgelopen jaren veranderd", zegt Te Velde, "maar voor de patiënt telt maar één ding: goede zorg in zijn of haar ziekenhuis. Het is aan dat ziekenhuis om ervoor te zorgen dat die zorg op de juiste plek plaatsvindt."

Het ADRZ is volgens te Velde een ziekenhuis voor en van Zeeland. "Ik verwacht als een precies passend puzzelstukje met plezier bij te dragen aan kwalitatief goede zorg in Zeeland."

NUwerk

Tip de redactie