Na de aanhouding vrijdag van een 13-jarige uit de gemeente Schouwen-Duiveland zijn nog vier pubers aangehouden voor berovingen. 

Ook is, na een 20-jarige Goesenaar, die zich vrijdag al had gemeld, een tweede slachtoffer naar de politie gestapt: een 13-jarige uit Noord-Beveland.

Klappen

Hij zou vrijdagmiddag in het centrum van Goes zijn geslagen en geschopt door een groepje jongens. De daders wilden zijn tas afpakken. Dat lukte hen ondanks de klappen en trappen niet.


De 13-jarige verdachte uit Schouwen-Duiveland werd vrijdag aangehouden voor een poging tot beroving met een mes van de 20-jarige Goesenaar. Dit incident vond plaats op het station in Goes.

Meer arrestaties

Na een oproep van de politie werd zaterdag een 14-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal aangehouden. Maandag zijn nog twee 14-jarige jongens, één uit de gemeente Borsele en één uit de gemeente Reimerswaal, en een 15-jarige inwoner van Goes aangehouden.

De politie sluit niet uit dat er nog meer arrestaties volgen.

De verdachten hebben verklaringen afgelegd op het politiebureau. Zij zijn in vrijheid gesteld, maar moeten op een latere datum voorkomen.