N62 bij 's-Heerenhoek twee weekenden dicht

Vanaf 11 april rijdt het verkeer door één viaduct van de nieuwe aansluiting van de Molendijk (Calishoeck) bij ‘s-Heerenhoek over een nieuwe rijbaan van de Sloeweg. 

Om dit te kunnen realiseren, is de Sloeweg (N62) de eerste twee weekenden van april dicht.De eerste weekendafsluiting is van vrijdag 1 april 20.00 uur tot en met maandag 4 april 5.00 uur. De tweede afsluiting is van vrijdag 8 april 20.00 uur tot en met maandag 11 april 5.00 uur. 

De Sloeweg is volledig afgesloten tussen de A58 en de verkeerslichten bij de Bernhardweg en Westerscheldetunnelweg. Deze maatregel geldt ook voor hulp- en busdiensten. Het verkeer wordt omgeleid.

Snelheid

Tijdens de genoemde weekenden geldt ook op de A58 ter hoogte van het knooppunt Stelleplas een snelheidslimiet van negentig kilometer per uur.

Bij de verkeerslichten bij de Bernhardweg en Westerscheldetunnelweg geldt een maximale snelheid van vijftig kilometer per uur.

Werkzaamheden

Tijdens de weekenden wordt een nieuwe rijbaan van de Sloeweg aangesloten op de verkeerslichten van de Bernhardweg. Verder wordt een deel van de Sloeweg opgebroken tussen de Stoofweg en Vleugelhofweg bij Nieuwdorp. Ook wordt er gewerkt aan de bewegwijzering.

Bij slecht weer of onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Het verkeer rijdt na de weekendafsluitingen over één van de nieuwe rijbanen.

Planning

Eind juni is de Sloeweg tot aan de kruising met de Bernhardweg en Westerscheldetunnelweg verbreed naar twee keer twee rijstroken. Dan gaat ook de aansluiting van de Molendijk met de Sloeweg open voor het verkeer. Tot die tijd vinden er veel werkzaamheden plaats. Die brengen soms hinder met zich mee.

NUwerk

Tip de redactie