Heinkenszandseweg deels dicht bij ‘s-Heerenhoek

De komende maanden wordt er gewerkt aan de aansluiting van de Molendijk op de Sloeweg. Zo wordt een rotonde gerealiseerd aan de kant van ‘s-Heerenhoek.

Hiervoor is een deel van de Heinkenszandseweg bij ‘s-Heerenhoek van maandag 21 maart 7.00 uur tot en met vrijdag 25 maart 19.00 uur dicht voor autoverkeer.

Van ‘s-Heerenhoek richting Heinkenszand volgt het verkeer de omleiding aangeduid met de letter V. Dit verkeer wordt omgeleid via Middelburgsestraat / Stooflaan (N667), Sloeweg (N62), A58, Afrit 36 bij Heinkenszand, Drieweg (N665) en Heinkenszandseweg (N667).

Van Heinkenszand richting ‘s-Heerenhoek volgt het verkeer de omleiding aangeduid met de letter H. Dit verkeer wordt omgeleid via Heinkenszandseweg (N667), Drieweg (N665), Afrit 36 bij Heinkenszand, A58, Sloeweg (N62), Stooflaan / Middelburgsestraat (N667).

Bus

De Heinkenzandseweg is dicht voor het autoverkeer tussen de rotonde ‘s-Heerenhoek en de rotonde bij het tankstation. Hulpdiensten, (brom)fietsers en wandelaars kunnen wel passeren. Woningen en bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Daarnaast wordt de route van bus tijdens deze periode omgeleid.

Werkzaamheden

Er wordt gewerkt aan het deel van de Heinkenzandseweg tussen de Molendijk en de Nassauweg. De nieuwe rotonde wordt aangesloten op de bestaande weg. Hiervoor zijn er verschillende grond- en asfaltwerkzaamheden.

Vervolgens wordt de wegbelijning aangebracht en worden openbare verlichting en verkeersborden geplaatst. Na 25 maart 2016 rijdt het verkeer over het nieuwe weggedeelte en de rotonde. Bij slecht weer en / of andere onvoorziene omstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Tip de redactie