De politie zoekt twee jongens die zondag kerkdiensten in Goes hebben verstoord door er te filmen.

Zondag kreeg de politie verschillende meldingen van ‘vreemde jongens’ die tussen 14.00 en 17.00 uur diensten verstoorden in drie kerken in het oostelijk deel van de binnenstad.

Kwaad

De jongens maakten filmopnames met – vermoedelijk – hun telefoon. De melders hadden niet het idee dat de jongens kwaad in de zin hadden, maar meer dat ze ‘voor de lol’ filmpjes maakten.

Voetballen

Later ontving de politie ook meldingen dat mogelijk dezelfde jongens in tuinen in de Amalialaan en Mecklenburglaan filmden, terwijl ze aan het voetballen waren. Al dan niet expres schopten ze de bal in de tuin.

Signalement

De politie wil graag weten wat de reden was dat deze jongens filmpjes hebben gemaakt. De politie verzoekt hen zich te melden op het politiebureau in Goes.

Er is een summier signalement van de jongens bekend. Het gaat om blanke jongens tussen de zestien en twintig jaar oud. De een was 1.90 meter, de ander ongeveer 1.75 meter. Een van de jongens had krulletjes of slag in zijn korte donkerblonde haar, de ander had steil bruin haar. De kleinste jongen had veel last van puistjes.