De Sloeweg tussen de A58 en de Stoofweg bij ‘s-Heerenhoek is dicht van vrijdagavond 25 september tot en met maandagochtend 28 september.

De twee rotonden bovenop het viaduct Staal zijn ook afgesloten.

Tegelijk is op een gedeelte van de A58 vanuit Middelburg richting Goes slechts één rijstrook beschikbaar voor het verkeer. De maximumsnelheid ligt daar op 70 kilometer per uur.

Er zijn verschillende omleidingsroutes aangegeven. De afsluitingen zijn noodzakelijk vanwege de werkzaamheden aan de verdubbeling van de Sloeweg.

Stelledijk

Na het weekeinde zijn de nieuwe op- en afritten tussen de Sloeweg en de A58 en de Drieweg en A58 open voor verkeer. Volgende week maandag- en dinsdagnacht is de A58 van Goes naar Middelburg tussen 20.00 uur en 6.00 uur dicht.

Het gaat het om het gedeelte van afrit De Poel en afrit 36. Dan vinden er werkzaamheden plaats aan het viaduct Stelledijk.

Er wordt dan een nieuwe ondersteuningsconstructie voor het viaduct geplaatst. Na dit eerste weekeinde volgen er nog twee met werkzaamheden en afsluitingen. Vanaf 12 oktober zijn alle nieuwe aansluitingen Sloeweg en Drieweg beschikbaar voor weggebruikers.