In de Fluitekruidstraat in Goes heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag een vrouw aangehouden, omdat zij meerdere auto’s met een voegenkrabber had beschadigd. 

De politie hield haar even voor 2.00 uur staande. De krabber zat in haar tas. De politie ging achter de vrouw aan na een melding van een getuige dat iemand in de Duizendbladstraat ruitenwissers vernielde.

De agenten zagen iemand tussen de auto’s staan toen ze arriveerden, maar moesten in de achtervolging. Ze troffen de vrouw uiteindelijk in de bosjes van een tuin aan de Fluitekruidstraat aan.

Geestelijke gezondheid

De 37-jarige vrouw is in Torentijd in Middelburg verhoord en onderzocht door een arts van GGD Zeeland in verband met haar geestelijke gezondheid.

In de buurt van de Duizendbladstraat heeft de politie zeven auto’s geteld die zijn beschadigd. Er zijn ruitenwissers afgebroken en teksten in de lak gekrast.

Agenten hebben brieven over het incident bij omwonenden bezorgd. De politie is nog op zoek naar getuigen en benadeelden. Zij kunnen bellen met 0900-8844.