Bij de Zeelandhallen in Goes startten zaterdag ruim vierduizend fietsers bij de Delta Ride for the Roses, een onderdeel van de landelijke Ride for the Roses die op 5 september 2015 wordt georganiseerd.

Met de fietstocht wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. 

De fietsers konden kiezen tussen vier verschillende routes, van respectievelijk 25, 50, 80 en 120 kilometer door het Zeeuwse landschap. De grootste groep reed de 120 kilometer. Aan alle afstanden konden zowel individuen als bedrijven deelnemen. Ook scholen en verenigingen waren van harte welkom. 

In 2008 werd de landelijke editie van de Ride for the Roses in Zeeland gehouden. Toen werd er door meer dan 14.000 deelnemers een recordbedrag opgehaald.

"Dit was voor ons de aanleiding om jaarlijks een dergelijk sportief evenement te organiseren voor het goede doel. In 2013 deden maar liefst 5.969 deelnemers mee die samen voor een opbrengst van maar liefst € 169.324,66 zorgden. Naast het KWF werden toen ook de Stichting Palazolli en Hospice Clarahofje verblijd met een cheque", aldus de organisatie.