Op zaterdag 22 augustus treedt The Voice-finalist Sjors van der Panne op tijdens het culturele evenement Goesc in Goes. Zaterdag 5 september is Berget Lewis één van de artiesten bij Muzikade in Goes.

"De Amsterdamse zanger Sjors van der Panne is al jaren actief in de muziekwereld, maar wist tot voor kort het grote publiek nog niet te bereiken", aldus Stichting Goes Marketing.

In 2014 besloot hij mee te doen aan de talentenjacht The Voice of Holland. "Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en ingeleefde performance ontroerde hij eerst de juryleden en vervolgens heel televisiekijkend Nederland."

Van der Panne behaalde in de finale de tweede plaats. De Facebook-pagina van Goesisgoes vroeg haar leden de vraag of Sjors zou moeten optreden tijdens Goesc te liken.

"Binnen een paar uur had het bericht al meer dan tweehonderd likes. Daarop besloten we Sjors definitief te boeken." Goesc vindt plaats op het Bleekveld en is gratis te bezoeken.

Berget Lewis

De in Amsterdam geboren Berget Lewis begon op jonge leeftijd als acapellazangeres en ging in 1986 op tournee door de Verenigde Staten met een gospelkoor. Lewis begon haar professionele zangcarrière als achtergrondzangeres bij Total Touch en maakte deel uit van Candy Dulfers Funky Stuff en de band van Ruth Jacott.

In 2012 won ze de finale van het TROS-programma De beste zangers van Nederland. In 2014 speelde zij de rol van Effie White in de musical Dreamgirls. Op 5 september treedt Lewis op het drijvende podium op in de haven van Goes tijdens Muzikade.