Sanoma verkoopt Beau Monde en Marie Claire aan Pijper Media

Sanoma verkoopt de tijdschriften Beau Monde, Happy in Shape en Marie Claire. De titels worden overgenomen door Pijper Media. 

Dat meldt Sanoma donderdag middels een persbericht.

Pijper Media nam eerder ook Playboy, Panorama en Nieuwe Revu over van de Finse uitgever. Ook Grazia werd al door de uitgever overgenomen.

"Met deze overname worden de glossy titels Grazia, Marie-Claire, Beau Monde en Happy in Shape herenigd. Met de drie nieuwe merken zijn we ervan overtuigd dat ons portfolio en onze positie op de glossy markt nog sterker wordt", zegt Pijper Media ceo Anton Pijper in het persbericht van Sanoma.

Nieuwe periode

"De redacties zullen worden ondergebracht op ons kantoor in Amsterdam. We kijken uit naar een nieuwe en enerverende periode en gaan vol enthousiasme aan de slag om deze merken ook in het nieuwe mediatijdperk te verankeren."

Sanoma zegt in hetzelfde persbericht in Pijper Media een betrouwbare partner te hebben gevonden "die met succes mooie titels" uitgeeft.

Lees meer over:

IEX.nl (mediapartner)

IEX.nl (mediapartner)
IEX.nl is hét beleggersplatform van Nederland. Volg alles van deze mediapartner. 

Nieuwsbrief NUzakelijk

Nieuwsbrief NUzakelijk
Wil jij niets missen op ondernemersgebied? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan weet je precies wat eraan zit te komen. 

Cryptomunten

Cryptomunten
Handleiding: Zo beleg je in bitcoins en andere virtuele munten.

NUwerk

NUlokaal adverteren

Tip de redactie