Novisource heeft de bruto omzet in het derde kwartaal verder zien groeien. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend in een tussentijds handelsbericht, waarin geen concrete cijfers werden gemeld. 

Het bedrijfsresultaat (ebitda) steeg fors, zo gaf de onderneming aan.

De groei van de opbrengsten werd met name gerealiseerd door de werkmaatschappijen B-Street en Novisource Banking & Investments. ''Er waren duidelijke verschillen in groei tussen de werkmaatschappijen onder het label Novisource. Dit als gevolg van verschillen in ontwikkelingsstadium van de individuele werkmaatschappijen'', aldus Novisource.

Daarbij wees Novisource er op dat door de nog relatief geringe omvang van Novisource Insurance & Pensions en Novisource Technology Services er ''voldoende potentie'' blijft voor toekomstige groei.

Novisource wil de groei van omzet en winstgevendheid realiseren door een combinatie van autonome groei en acquisities, zo merkte het op. Daarbij ziet het ''continue kansen in de overnamemarkt''. Voor het resterende deel van het jaar verwacht de onderneming een verdere groei van de autonome opbrengsten, als het economisch herstel doorzet.