TP Vision verhuist van Eindhoven naar Gent

EINDHOVEN - Televisieproducent TP Vision verhuist zijn ontwikkelafdeling van Eindhoven naar Gent. Dat bevestigde een woordvoerder van het samenwerkingsverband van Philips en het Taiwanese TPV dinsdag.

In Gent worden de Eindhovense ontwikkelaars samengebracht met de afdeling die nu in Brugge is gevestigd. Volgens TP Vision kunnen alle 60 werknemers die nu in Eindhoven actief zijn meeverhuizen naar Gent.

De samensmelting van de ontwikkelafdelingen is volgens de woordvoerder noodzakelijk om de zware concurrentie op de televisiemarkt te weerstaan. "Door in één centrum samen te werken versterken we onze innovatiekracht en kunnen we kosten besparen.''

TP Vision houdt zijn hoofdkantoor in Amsterdam. In Eindhoven blijven enkele verkoopfuncties behouden. TP Vision bestaat sinds begin april en produceert televisies onder de merknaam Philips. Dat bedrijf bezit 30 procent van de joint venture. De rest is in handen van TPV.

Lees meer over:

IEX.nl (mediapartner)

IEX.nl (mediapartner)
IEX.nl is hét beleggersplatform van Nederland. Volg alles van deze mediapartner. 

Nieuwsbrief NUzakelijk

Nieuwsbrief NUzakelijk
Wil jij niets missen op ondernemersgebied? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan weet je precies wat eraan zit te komen. 

Cryptomunten

Cryptomunten
Handleiding: Zo beleg je in bitcoins en andere virtuele munten.

NUwerk

NUlokaal adverteren

Tip de redactie