Aamigoo en Ordina winnen overheidscontract

AMSTERDAM – Ordina en Corso Informatica, een dochteronderneming van Aamigoo, zijn door Nederlandse overheidsinstanties uitgekozen als een van de voorkeursleveranciers voor het inhuren van ICT-personeel.

De potentiële contractwaarde bedraagt 130 miljoen euro, meldt Aamigoo vrijdag in een persbericht. De mantelovereenkomst heeft een looptijd van twee jaar met een optie tot verlening van twee keer één jaar. Naar verwachting gaat de deal per 1 juli in.

De twee bedrijven hebben de overeenkomst gesloten met verscheidene overheidsinstanties, waaronder de ministeries van Buitenlandse Zaken, Veiligheid & Justitie en Binnenlandse Zaken.

Freelancers

De 100 procent-dochteronderneming Corso is gespecialiseerd in het vinden van zzp’ers, freelancers en professionals in dienst bij derden. Automatiseerder Ordina zorgt binnen de overeenkomst voor continuïteit in dienstverlening door de ervaring van het bedrijf in de overheidsmarkt.

Naast Corso en Ordina zijn er nog drie andere mantelpartijen geselecteerd.

Lees meer over:

IEX.nl (mediapartner)

IEX.nl (mediapartner)
IEX.nl is hét beleggersplatform van Nederland. Volg alles van deze mediapartner. 

Nieuwsbrief NUzakelijk

Nieuwsbrief NUzakelijk
Wil jij niets missen op ondernemersgebied? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan weet je precies wat eraan zit te komen. 

Cryptomunten

Cryptomunten
Handleiding: Zo beleg je in bitcoins en andere virtuele munten.

NUwerk

NUlokaal adverteren

Tip de redactie