Meer orders voor Ballast Nedam

AMSTERDAM - Ballast Nedam heeft zijn orderportefeuille de afgelopen boekperiode zien stijgen tot 1,8 miljard euro. Het bouwconcern handhaaft zijn verwachtingen voor 2011. Dat blijkt uit de handelsupdate van Ballast Nedam vrijdag.

Ballast Nedam gaat nog steeds uit van een operationeel resultaat van 15 tot 20 miljoen euro en een omzet van ongeveer 1,4 miljard euro.

De bouwer stelt dat de markt gekenmerkt wordt door toenemende concurrentie en prijsdruk. Ballast Nedam verwacht daar de komende tijd geen verbetering in.

Verder meldt Ballast Nedam dat de divisies Infrastructuur en Bouw & Ontwikkeling goed presteren. De regiobedrijven en de vastgoedontwikkeling staan echter onder druk vanwege de slechte marktomstandigheden en waardoor verlies wordt geboekt.

Tot slot geeft het concern aan dat ook de marktomstandigheden voor de specialistische bedrijven zijn verslechterd. De divisie Toelevering staat onder druk, vanwege verliezen bij prefab-bedrijven.

Lees meer over:

IEX.nl (mediapartner)

IEX.nl (mediapartner)
IEX.nl is hét beleggersplatform van Nederland. Volg alles van deze mediapartner. 

Nieuwsbrief NUzakelijk

Nieuwsbrief NUzakelijk
Wil jij niets missen op ondernemersgebied? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan weet je precies wat eraan zit te komen. 

Cryptomunten

Cryptomunten
Handleiding: Zo beleg je in bitcoins en andere virtuele munten.

NUwerk

NUlokaal adverteren

Tip de redactie