ASMI, Kendrion en Vopak nieuwe favorieten SNS

AMSTERDAM - Analistenbureau SNS Securities verwacht dat ASMI, Kendrion en Vopak in het tweede halfjaar beter zullen presteren dan het marktgemiddelde.

De analisten van SNS Securities zijn positief over aandelen in de tweede helft van 2011, blijkt uit de vrijdag gepubliceerde favorietenlijst.

De problemen met Griekenland zullen binnen de perken blijven, denkt SNS. Daarnaast verwachten de analisten dat de banengroei en economische groei elkaar de komende maanden zullen versterken, met als belangrijkste groeimotor Azië.

De vier grote beursbedrijven waar SNS het meest positief over is, zijn ASMI, Boskalis, Randstad en TenCate. Binnen de small- en midcaps richtten de analisten hun ogen op HES Beheer, Kendrion en LBi.

Somber

De analisten hebben vooral gekeken naar hoge conjuncturele gevoeligheid en de mate van activiteiten in opkomende markten.

Beleggers die de toekomst somber inzien, kunnen volgens SNS kiezen voor defensieve aandelen van CSM, Vopak en Wolters Kluwer.

Lees meer over:

IEX.nl (mediapartner)

IEX.nl (mediapartner)
IEX.nl is hét beleggersplatform van Nederland. Volg alles van deze mediapartner. 

Nieuwsbrief NUzakelijk

Nieuwsbrief NUzakelijk
Wil jij niets missen op ondernemersgebied? Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan weet je precies wat eraan zit te komen. 

Cryptomunten

Cryptomunten
Handleiding: Zo beleg je in bitcoins en andere virtuele munten.

NUwerk

NUlokaal adverteren

Tip de redactie