’T Zééuws MontMartje dat dit jaar als alternatief diende voor de braderie in Oud-Vossemeer krijgt in 2018 een vervolg.

Dat hebben de organisatoren laten weten. De braderie in Oud-Vossemeer was voorheen in handen van De Markten-Wouw, maar vanwege een gebrek aan aanmeldingen ging de braderie dit jaar niet door.

"Enkele lokale mensen hebben daar in korte tijd een heel mooie invulling voor op weten te zetten." Het dorpsplein aan de Raadhuisstraat werd omgetoverd in een knus en intiem marktplein dat qua entourage doet denken aan Montmatre in Parijs. Zo’n veertig veelal lokale standhouders presenteerden Zeeuwse producten en diverse kunstenaars toonden er hun werk.

"Wij danken alle standhouders, kunstenaars, muzikanten, deelnemers aan de kinderbraderie, het klusteam en al onze medewerkers. Door jullie enthousiasme en tomeloze inzet werd ’t Zééuws MontMartje een gigantisch succes."

Agenda

En als antwoord op de meest gestelde vraag tijdens het evenement: "Ja, ’t Zééuws MontMartje staat ook voor de komende jaren al op de agenda en wederom tegelijk met de Zevendorpentocht." De markt komt dus terug en wel op zaterdag 7 juli 2018.