Vijfhonderd extra kaarten beschikbaar voor Steenbergen Live

De organisatie van Steenbergen Live heeft vijfhonderd kaarten toegevoegd aan de al tweeduizend verkochte kaarten voor het evenement.

Op vrijdag 19 mei wordt aan het Waterhoefke in Steenbergen de derde editie van Steenbergen Live gehouden.

De tweeduizend kaarten voor het festival waren al vroeg uitverkocht en daarom heeft de organisatie het terrein zo aangepast dat er nog meer mensen terecht kunnen bij de verschillende podia.

De 35-jarige Erik Scherpenisse uit Sint-Maartensdijk, organisator van het festival, begon Steenbergen Live drie jaar geleden als het kleine zusje van het grotere festival Bassrulers dat op 20 mei de elfde outdooreditie gaat bleven. Jaarlijks trekt het hardstyle festival zo'n tweeduizend bezoekers, maar inmiddels is het kleine zusje met evenzoveel bezoekers niet zo klein meer.

Uitverkocht

Steenbergen Live wordt een dag eerder gehouden op hetzelfde terrein van Bassrulers. Met namen als de WC Experience en de Snollebollekes trekt Erik echter een heel ander publiek aan. "Dit is echt een leuk feestje voor iedereen in de buurt, vorig jaar liep de leeftijd uiteen van zestien tot zestig jaar."

Omdat het evenement uitverkocht is, is er op het laatste moment een extra podium toegevoegd aan Steenbergen Live. "Normaal gebruikten we twee van de vier podia van Bassrulers, maar dit jaar worden dat er drie." Daarnaast wordt ook de Steenbergen aan Zee-container gebruikt als podium voor nieuwe muziek.

Hoop

Het nieuwe concept werkt wellicht nog beter dan Bassrulers. "Toen we hiermee begonnen hoopten we ooit ook die tweeduizend man te halen, maar dat we zoveel kaarten al in het derde jaar zouden verkopen hadden we alleen maar kunnen hopen."

Bassrulers 2017 wordt gehouden op 20 mei van 12.00 tot 23.00 uur aan het Waterhoefke in Steenbergen. Steenbergen Live is één dag eerder op 19 mei van 19.00 tot 1.00 uur.

Lees meer over:
Tip de redactie