Een 24-jarige Bergse vrouw heeft zaterdagavond in korte tijd twee keer een ongeluk veroorzaakt. 

De eerste keer ging het om een eenzijdig ongeval en reed ze door. De tweede keer ramde ze een andere auto en drie geparkeerde auto’s. Een 20-jarige uit Roosendaal is daarop overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kreeg rond 17.00 uur een melding dat de auto op de Olympialaan tegen een verkeersgeleider was gereden en dat de bestuurster gevlucht was. De kentekenplaat bleef echter achter op de plek van het ongeluk.

Kort daarop bleek dezelfde auto betrokken te zijn bij een frontale botsing tussen twee auto’s op de Auvergnestraat. Hierbij raakte drie geparkeerde voertuigen beschadigd. Het bleek te gaan om dezelfde auto die op de Olympialaan schade had veroorzaakt.

Onder invloed

De automobiliste stond volgens een getuige bij een verkeerslicht op de Antwerpsestraat toen ze gas gaf en met hoge snelheid links af de Auvergnestraat in reed. Daar kwam ze op de verkeerde weghelft en reed frontaal op een tegenligger.

Vermoedelijk is de 24- jarige bestuurster uit Bergen op Zoom onder invloed van verdovende middelen geweest. In het ziekenhuis is een bloedproef afgenomen.

Onbekend letsel

Het 20-jarige slachtoffer uit Roosendaal is met onbekend letsel naar een ziekenhuis overgebracht.