In de Calfven is zaterdagmiddag een flinke ravage ontstaan na een eenzijdig ongeval dat daar plaatsvond. Een 38-jarige automobilist uit Ossendrecht raakte daarbij gewond. 

Een personenauto kwam, vermoedelijk met hoge snelheid, uit de richting van Ossendrecht. De bestuurder reed in de richting van de Bergstraat toen hij om 14.50 uur door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijtraakte.

Na een meter of vijftig te zijn geslipt ging de auto van de 38-jarige man uit Ossendrecht tollen. Het voertuig kwam zelfs los van de grond.

Brokstukken

Het 'vloog' eerst tegen een tuinhek aan en schoof daarna door tegen de pui van een andere woning waardoor wat hoekstenen loskwamen en de regenpijp vernield werd.

Hierna landde de auto op de neus van een geparkeerde Mercedes, sloeg over de kop en kwam midden op de weg tot stilstand. Door de hele straat lagen brokstukken verspreid. De politie werd gebeld en kwam snel ter plaatse.

Ziekenhuis

De man raakte gewond, was niet aanspreekbaar en is door ambulancemedewerkers naar het ziekenhuis vervoerd

De beschadigde personenauto’s zijn door een takelbedrijf weggesleept en de gemeente heeft de puinhoop in de straat opgeruimd.