Rijkswaterstaat sluit tussen vrijdag 7 april 21.00 uur en maandag 10 april 05.00 uur een deel van de A4 af.

Het gaat hierbij om het deel tussen de oprit Dinteloord en knooppunt Sabina. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Weggebruikers moeten daarom omrijden, wat kan zorgen voor een extra reistijd van twintig minuten.

Het verkeer op de A4 vanuit Bergen op Zoom wordt vanaf knooppunt Zoomand omgeleid via de A58 in de richting van Roosendaal. Ter hoogte van knooppunt De Stok wordt je doorgestuurd naar de A17 tot een knoopunt Noordhoek en dan kom je via de A59 weer bij knooppunt Sabina.

Omleiding

Het verkeer op de A4 vanuit Dinteloord richting Rotterdam neemt afrit 24 naar Dinteloord. Aan het einde van de afrit rijdt je verder op de Noordlangeweg (N268) in de richting van Roosendaal en ok daar wordt je via de A17 dorgestuurd naar de A59 en knooppunt Sabina. Het verkeer op de A4 vanuit Steenbergen kan het beste afrit 25 naar Steenbergen nemen om via de N257 richting Oude-Tonge weer terug te komen op de N59 richting Rotterdam.

Werkzaamheden

"Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland", aldus Rijkswaterstaat. Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het reguliere onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail.