De eerste gezamenlijke bijeenkomst van de vier ondernemersverenigingen uit Huijbergen, Ossendrecht, Putte en Hoogerheide/Woensdrecht kan op een geweldige belangstelling rekenen. 

Voor de Ondernemersavond op vrijdag 10 maart hebben zich al meer dan 125 ondernemers aangemeld.

De bijeenkomst komt voort uit de detailhandelsvisie van de gemeente, waarbij ook de ondernemersverenigingen Hover, OVO, Winkelhart Hoogerheide en OVP nauw bij betrokken zijn geweest.

"We willen onze verenigingen en leden graag meer elkaar brengen. De avond is bedoeld om kennis met elkaar te maken, van elkaar te leren en vooral ook om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen", legt Tim Scharloo, voorzitter van Winkelhart Hoogerheide, uit.

Guido Thys

Om de Ondernemersavond extra inhoud te geven is Guido Thys uitgenodigd als gastspreker. De van origine Vlaamse spreker heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven. Hij zal tijdens de avond vooral inzoomen op de economie in kleine kernen en ook specifiek ingaan op de Woensdrechtse ligging aan de grens.

De Ondernemersavond vindt plaats in MFC De Biezen in Putte en is enkel bedoeld voor de leden van de vier ondernemersverenigingen. "Van onze 175 leden hebben zich al meer dan 125 aangemeld", aldus Scharloo. Het is de bedoeling dat de bijeenkomst jaarlijks terugkeert en daarbij steeds in een andere kern plaatsvindt.