Behulpzame Bergenaar bestolen en mishandeld in Halsteren

Twee mannen hebben woensdag een 22-jarige Bergenaar bestolen en mishandeld in Halsteren. Zij deden alsof zij autopech hadden. Toen de behulpzame Bergenaar stopte om te helpen, stapte één van de verdachten bij hem in de auto. De politie is op zoek naar de daders.

Het voorval vond op woensdag 7 december rond 14.00 uur plaats op de Daansbergen in Halsteren.

Autopech

De behulpzame Bergenaar stopte voor de twee mannen die autopech leken te hebben. Eén van de mannen stapte ongevraagd bij hem in de auto terwijl een kompaan naast het voertuig kwam staan. Vervolgens kreeg hij van de dader op de bijrijdersstoel meerdere klappen en werd hij beroofd.

Op zeker moment belandde het slachtoffer buiten de auto en sloeg te voet op de vlucht. Ook daarbij werd hij nog mishandeld tot het tweetal uiteindelijk in hun auto er vandoor ging.

Onderzoek

De Bergenaar wist de politie te waarschuwen en moest voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het voorval en zoekt naar getuigen. De eerste dader is een blanke man van ongeveer 40 jaar oud. Hij is langer dan 1,87 meter en heeft een volle, rossige baard.

De tweede dader is vermoedelijk een Turkse man van eind 30,  ongeveer 1.70 meter lang en een donker stoppelbaardje.

Mogelijk reed het duo in en klein model zwarte Opel, vermoedelijk een Corsa.

Tip de redactie