Nieuwe leden gezocht voor adviesraad Steenbergen

De Adviesraad maatschappelijke ondersteuning is op zoek naar minstens twee nieuwe leden, bij voorkeur uit de kernen Kruisland, Nieuw-Vossemeer, De Heen of Welberg.

De Adviesraad houdt zich bezig met onderwerpen als mantelzorgondersteuning, huishoudelijke ondersteuning, jeugdzorg, de dienstverlening vanuit Vraagwijzer en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Allemaal zaken die vallen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning en de Jeugdwet. De Adviesraad maatschappelijke ondersteuning (Adviesraad mo) adviseert de gemeente over de uitvoering van deze wetten.

Sociaal-maatschappelijk

De Adviesraad zoekt "mensen die een bijdrage willen leveren aan de sociaal-maatschappelijke kant van de samenleving". Het is wel de bedoeling dat de leden van de Adviesraad in de gemeente Steenbergen wonen.

De adviesraad komt zeven keer per jaar samen om in kleine groepen een verschillende onderwerpen te werken. Deelname is op vrijwillige basis, maar gemaakte onkosten worden vergoed.

Informatie

Voor meer informatie over de Adviesraad mo kunt u bellen naar mevrouw E. van Dongen van de gemeente Steenbergen op 14 0167.

Tip de redactie