Het Steunpunt Mantelzorg van de gemeente Tholen en de Nederlandse Patiënten Vereniging organiseren dit jaar samen een verwenmiddag voor Thoolse mantelzorgers.

Op 10 november is het weer de Dag van de Mantelzorg en daarom worden alle Thoolse mantelzorgers in het zonnetje gezet. Zo ontvangen alle geregistreerde mantelzorgers een VVV-bon én er wordt een verwenmiddag gehouden.

Tijdens deze middag kunnen de mantelzorgers verschillende workshops volgen, zoals: bloemschikken, bonbons maken, wijnproeverij en kleurenanalyse. Deelnemers konden zich voor maximaal twee workshops aanmelden. Daarnaast zijn een aantal activiteiten vrij toegankelijk, zo kunnen de liefhebbers een kijkje nemen bij gezichtsverzorging/make-up, handverzorging en een fotograaf.

De middag begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur in Sport- en Gemeenschapscentrum De Wellevaete in Sint-Annaland. Na ontvangst met een bakje koffie of thee zal de groep toegesproken worden door burgemeester Ger van de Velde – de Wilde. Daarna starten de workshops en de dag eindigt met muziek door Janine Pleune en Pierre van Broekhoven.