Burgemeester sluit opnieuw pand wegens hennepplantage

Ditmaal is er een pand gesloten aan de Putseweg in Ossendrecht. Begin augustus heeft de politie hier een in werking zijnde hennepplantage aangetroffen.

Dit is het vierde pand in 2016 dat burgemeester Adriaansen sluit voor een periode van zes maanden wegens overtreding van de Opiumwet.

Via een melding heeft de politie een hennepplantage ontdekt in een pand aan de Putseweg in Ossendrecht. Zij troffen hier begin augustus 563 hennepplanten aan in een schuur.

Sluiting


Burgemeester Adriaansen: ‘Ook in dit geval zijn we overgegaan tot een sluiting voor 6 maanden. We blijven vasthouden aan de strenge aanpak van hennepkwekerijen, want hennepcriminaliteit is een keiharde vorm van georganiseerde misdaad.’ De burgemeester heeft direct na constatering zijn voornemen kenbaar gemaakt aan betrokken partijen om over te gaan tot sluiting van het pand. Na verloop van de voorgeschreven termijnen zijn betrokken partijen gelast het pand en bijbehorend perceel te sluiten. Inmiddels is het pand feitelijk gesloten en is deze verzegeld.

Tip de redactie