Broers De Nooijer geven gastlessen op Voetbalschool

Gérard en Dennis de Nooijer zijn op woensdag 26 oktober te zien op de velden bij NOAD’67 in Sint Philipsland.

De twee oud-voetballers komen gastlessen geven voor de twaalfde editie van de voetbalschool die gehouden wordt van 24 tot en met 26 oktober.

De broers De Nooijer zijn de eerste namen voor de gasttrainingen, maar er volgen er nog meer. Gérard en Dennis zijn geen onbekenden voor de voetbalschool.

"Ze trainden namelijk de deelnemers van de allereerste voetbalschool." De oud-voetbalprofs hebben zich het afgelopen jaar ook al eens ingezet voor het jeugdvoetbal op Tholen. "De voetbaltweeling verzorgde enkele trainingen voor de talentvolle spelers op het eiland in de leeftijd van tien tot dertien jaar."

Voetbalschool

De voetbalschool is in 2005 begonnen als driedaagse activiteit voor de jeugd van NOAD’67 met voornamelijk eigen jeugdtrainers. Het evenement is door de jaren heen uitgegroeid voor deelnemers uit Zuid-West Nederland, met vele (oud) professionals als gasttrainer.

Jaarlijks reizen een groot aantal gasttrainers uit het betaalde voetbal naar Sint Philipsland om de honderd deelnemers aan de voetbalschool drie onvergetelijke dagen te geven.

Tip de redactie