Hennep geruimd op diverse locaties in Bergen op Zoom

Het districtelijk hennepteam heeft dinsdag op verschillende locaties in Bergen op Zoom invallen gedaan. Aan de Guido Gezellelaant en Antwerpsestraatweg werd hennep geruimd.

In een woning aan de Jan Dercksstraat in Bergen op Zoom werd duidelijk dat er een hennepkwekerij had gezeten. Hij was echter al weg voordat de politie hem kon ruimen.

Een verdachte werd in een woning aan de Guido Gezellelaan aangehouden toen hij plantjes aan het verzorgen was. Er stonden 220 moederplanten in de woning en 1008 stekken stonden gereed voor de verkoop. Ook werd er illegaal elektriciteit afgetapt.

De verdachte is veroordeeld tot 120 uur dienstverlening, de huur van zijn woning wordt opgezegd en hij moet de kosten aan het energiebedrijf vergoeden.

Antwerpsestraatweg

In een woning aan de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom werd, naar aanleiding van recente klachten van stankoverlast en een energiemeting op het elektriciteitsnetwerk, een onderzoek ingesteld.

Onder de vloer van de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen. 110 planten werden in beslag genomen. Er is nog geen verdachte opgepakt.

Tip de redactie