VV Steenbergen krijgt op vrijdag 23 september bezoek van Eredivisiescheidsrechter Danny Makkelie.

De 33-jarige arbiter geeft een lezing over zijn taken, de (veranderende) spelregels en zijn ervaringen in het internationale voetbal.

"Danny is namelijk niet alleen in de eredivisie actief maar wordt ook regelmatig aangesteld bij interlands en Europese duels, zowel Europa League als Champions League-duels", aldus het bestuur van VV Steenbergen.

Daarnaast is de scheidsrechter ook begeleider in het Talententraject voor jonge arbiters, zoals bijvoorbeeld van Roy Labeur en Tim Jeroen Visser, die beiden regelmatig actief zijn als scheidsrechter op de velden van het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen.

Aanmelden

Een aantal jaar geleden kwam Danny’s collega Ed Janssen al langs voor een spelregelavond voor de arbiters, deze keer zijn naast de (club)scheidsrechters ook andere belangstellenden welkom zijn. "Echter er is slechts een beperkt aantal plaatsen dus meld je vooraf per e-mail aan bij Roy Labeur (labeur1998@gmail.com)." 

Er zijn verder geen kosten verbonden aan de avond. De mensen die zich op tijd hebben aangemeld krijgen per mail een kaart toegezonden met hun naam erop. Deze kaart geldt als toegangskaart voor de avond.