'Whole Lotta Love' op muziekfestival voor overleden vader en echtgenoot

Rosel, Jelmer en Evie Geers verloren hun vader en echtgenoot aan de ziekte van Kahler.

Henk Geers hield van muziek, vooral van The Woodstock Tribute Band, The Rolling Stones en The Band.

Ter ere van hem, en voor het goede doel de Wensambulance Brabant, wordt er op zondag 18 september 2016 een muziekevenement gehouden in het poppodium gebouw, Gebouw-T te Bergen op Zoom.

Love, peace and happiness staan centraal. De band die Henk Geers graag had zien spelen in Gebouw-T, zal er daadwerkelijk spelen.

Er wordt alsnog een wens vervuld voor hun vader en echtgenoot. Whole Lotta Love wordt georganiseerd in Gebouw-T aan het Wilhelminaveld 96 te Bergen op Zoom. Rosel Geers: "Mijn vader was een groot fan van muziek. Hij had het liefst The Woodstok Tribute Band zien optreden in Gebouw-T. Dat gaat nu gebeuren." 

Dankzij andere familieleden en vrienden kan het muziekfestival worden gehouden. Het idee kwam van Rosel Geers zelf, samen met haar broer Jelmer en moeder Evie, maar dat alles zo soepel verliep had ze niet verwacht.

"Iedereen reageert lief en kent mijn vader goed. Dat is zo fijn. Overal mogen we posters ophangen en flyers uitdelen", laat Rosel dankbaar weten.

Wensen vervullen

In het voorprogramma treden Stones Duo Spieder & the Fly op. Daarbij zal DJ W Cool J, vertolkt door Willen Jongeneelen, bijzondere muziek ten gehore brengen. En uiteraard treedt The Woodstock Tribute Band op.

Rosel Geers: "Mijn vader was er kind aan huis. Hij zou dit geweldig hebben gevonden." Het muziekfestival heet Whole Lotta Love, een naam die volgens haar helemaal bij haar vader past.

Dat maakt dat het evenement een speciale intentie meekrijgt. Een intentie met een boodschap: waar haar vader achter stond en hoe hij was.

Genieten met positiviteit

Rosel Geers: "Genieten, dat kon mijn vader als geen ander! In alles en iedereen zag hij wel een positieve kant. Laten we die levenswijze overnemen. Love, peace and happiness!" 

Symbolen zoals een hart, een peaceteken of een bloem mogen allemaal meegenomen worden.

Voor de kleinsten, die hippie kids worden genoemd, zijn er speciale activiteiten met een springkussen. De opbrengsten van het muziekevenement gaan naar de Wensambulance Brabant.

Deze organisatie zorgt ervoor dat terminaal zieke mensen alsnog een wens in vervulling kunnen laten gaan, waarbij de Wensambulance voor vervoer zorgt met een klein team vrijwilligers.

Liefdevolle dag

Eerder werden mensen bijvoorbeeld naar het Rijksmuseum gereden of naar het Holland Casino. Alles wordt in het werk gesteld om een wens in vervulling te laten gaan.

Dat hebben Rosel, Jelmer en Evie Geers, samen met andere familie en vrienden, alsnog gedaan door een liefdevolle dag te organiseren in Woodstock sferen om daarbij hun in 2014 overleden vader en echtgenoot Henk Geers te eren en een muzikale groet te brengen.

Whole Lotta Love begint om 13.30 uur en zal tot 17.30 uur duren.

Tip de redactie