Een 39-jarige vrouw uit Roosendaal en een 31-jarige man uit Bergen op Zoom zijn maandagmiddag door de politie aangehouden op verdenking van het verduisteren van benzine.

Het tweetal reed weg zonder te betalen maar een oplettende medewerker sprong in zijn eigen auto en kon de twee klemrijden. 

De man en vrouw hadden getankt bij een benzinepomp aan de Van Konijnenburgweg en vroegen aan de medewerkers een oplossing te bedenken, omdat zij allebei geen geld bij zich hadden. Volgens de politie droegen de medewerkers allerlei oplossingen aan, maar geen van de geboden oplossingen was afdoende voor het stel.

"Op een gegeven moment ging de telefoon bij een van de twee klanten. Toen voelde de pompmedewerker zich natuurlijk een beetje bedrogen, omdat ze tegen hem hadden gezegd dat ze geen telefoon bij zich hadden." De pompbediende besloot daarom de politie bellen en moest daarvoor even naar achter in de zaak.

"Op dat moment zagen de twee dieven kans om in hun auto te stappen en er vandoor te gaan." Een alerte medewerker achtervolgde de twee en kon ze na een tijdje opnieuw klemrijden, waarna hij de politie belde. Agenten hebben het tweetal aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Ze zitten nog vast.