Vospop pakt het groter aan met drie dagen feest en minicamping

Het muziekevenement Vospop in Nieuw-Vossemeer aan de Veerseweg is een geliefd evenement geworden. 

De organisatie speelt in op de behoefte van het publiek en dat publiek wil Vospop niet meer loslaten. Er wordt maar liefst drie dagen Vospop gehouden op 29, 30 en 31 juli 2016. Om niet één dag te missen, heeft de organisatie iets extra’s in petto.

Robin Vroegop is medeorganisator van Vospop in Nieuw-Vossemeer. "Elke dag is er een ander muziekgenre. Het is gratis toegankelijk en we hebben een minicamping." Mensen die op meerdere dagen tot in de late uurtjes aanwezig willen zijn, kunnen een tent, caravan of camper meenemen.

"Iemand van de organisatie blijft aanwezig op de minicamping en het sanitair blijft open. We hebben een terrein erbij voor de minicamping", laat Vroegop weten. Er wordt vijf euro per persoon gevraagd per overnachting.

Programma

Het evenement begint op vrijdag 29 juli om 19.30 uur. Het wordt een après ski-avond met verschillende artiesten. Zaterdag 30 juli begint het om 15.00 uur. Op deze zaterdag komen rockliefhebbers aan hun trekken aangezien het Rockfestival dan wordt gehouden.

En op zondag 31 juli staat de familie centraal op deze Vospopdag. Om 13.00 uur begint de Familie dag. Er zijn dan extra attracties geplaatst voor de kinderen. Voor deze attracties is er een collecte gehouden in het dorp Nieuw-Vossemeer.

Goed weer

De organisatie van Vospop is niet bang dat het muziekevenement wederom in het water zal vallen of weggeblazen zal worden.

"De afgelopen twee jaar heeft het weer niet meegezeten. Vorig jaar hadden we zelfs bezoek van de eerste zomerstorm in 106 jaar. Toch laten we de moed niet zakken en hebben we er zelfs voor gekozen om uit te breiden naar drie dagen", laat de organisatie weten in hun nieuwsbrief.

Tip de redactie